Elektronik Sigara Buharlaştırıcısı (Atomizör) ile İlgili AB Komisyon Uygulama Yönetmeliği

Aşağıda tanımı yapılan eşyanın 8543.40.00 alt pozisyonunda sınıflandırılmasıyla ilgili 5 Nisan 2023 tarihli AB Resmi Gazetesinde 2023/808 sayılı Bazı Malların sınıflandırılmasına İlişkin AB Komisyon Uygulama Yönetmeliği yayımlanmıştır.

Bir elektronik sigara için yeniden kullanılabilir (yeniden doldurulabilir) buharlaştırıcı (‘atomizör’), şunlardan oluşur:
— hava regülasyonu için açıklığı olan bir taban ve güç kaynağı cihazına bağlantı için bir konektör (püskürtücü ile sunulmaz),
— metal telli ve pamuklu bir ısıtıcı,
— bir cam kap ve
— bir ağızlık.
Atomizör e-sıvı olmadan sunulmaktadır.
Atomizör, elektrik bağlantısını da oluşturan dişli bir konektör ile güç kaynağı cihazına bağlanır. Sağlanan güç, daha sonra e-sıvıyı ısıtan ve buharlaştıran ısıtıcının telini ısıtır. Bu, daha sonra kullanıcı tarafından solunan bir buhar sisi üretir.

Gümrük ve GTİP Gelişmelerini İlk Siz Öğrenin

✔ Yeni BTB Kararları
✔ İthalat Tedbirleri
✔ GTİP Sınıflandırma Kararları
✔ Gümrük Mevzuatı Değişiklikleri

Tarife Mevzuatı bülteni, gümrük müşavirleri, dış ticaret uzmanları ve ithalatçılar tarafından takip edilmektedir.

İstenmeyen posta göndermiyoruz! Daha fazla bilgi için gizlilik politikamızı okuyun.

Yukarı Çık